ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-04-2013, ora 17:34

Actiunea ”MECANO”: In judetul Iasi politistii au confiscate “pacanele” in valoare de 450.000 lei

Articol de Cristian Amariei

In perioada 4-5 aprilie, la nivel national s-a desfasurat „ACTIUNEA MECANO”, ce a avut ca scop identificarea si sanctionarea ilegalitatilor in domeniul jocurilor de noroc de tip „slot-machine”.

Actiunea urmareste identificarea tuturor agentilor economici autorizati care exploateaza aceste jocuri de noroc, depistarea cazurilor de evaziune fiscala, verificarea modului in care aceste societati comerciale respecta prevederile legale referitoare la conditiile de autorizare, organizare si exploatare a jocurilor de noroc, achitarea tuturor taxelor de licentiere si autorizare, tranzactionarea de mijloace de joc si comunicarea acestor tranzactii, respectarea drepturilor de proprietate intelectuala si cele privind marcile.

La nivelul judetului Iasi, politistii au verificat 465 de locatii in care se desfasoara jocuri de noroc, fiind indisponibilizate 35 de aparate in valoare de 450.000 lei.

De asemenea au fost constatate 9 infractiuni prevazute de O.U.G. nr. 77/2009, privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc si de Codul Penal.

Foto: observator.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii