ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-08-2015, ora 16:03

Actiune rutiera la trecerile la nivel cu calea ferata din judetul Iasi

Articol de Cristian Amariei
La data de 25 august, intre orele 06.00-22.00, politistii rutieri de la Iasi, Pascani, Tg. Frumos, Hirlau impreuna cu politistii de la Transporturi au organizat o actiune pe raza de competenta, la trecerile la nivel cu calea ferata in vederea depistarii si sanctionarii soferilor care incalca legislatia rutiera in vigoare pe aceasta linie.

Au fost aplicate 231 sanctiuni contraventionale, dintre care 19 pentru nerespectarea regulilor la trecerile la nivel cu calea ferata, iar 212 pentru alte abateri la regimul circulatiei rutiere. Au fost retinute 13 permise de conducere, dintre care 5 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferata.

Un barbat de 33 de ani, din judetul Bacau, a condus un autoturism pe DE 583, catre Targu Frumos, iar la trecerea la nivel cu calea ferata de la intrarea in localitatea Podu Iloaiei, nu a oprit, continuându-si deplasarea, desi semnalele acustice si luminoase de culoare rosie se aflau in functiune. Acesta a fost sanctionat cu amenda in valoare de 945 lei si i-a fost retinut permisul de conducere, in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 90 de zile.

O femeie, de 51 de ani, din comuna Ciurea a condus un autoturism pe DC 5 Uricani, iar la trecerea la nivel cu calea ferata nu a respectat semnificatia indicatorului “Oprire”. Acesta a fost sanctionata contraventiona cu amenda in valoare de 2100 lei si i s-au aplicat 6 puncte de penalizare la permisul de conducere.

Un alt barbat, de 36 ani, din Iasi, a condus unauto pe str. Serg. Gr. Ioan, dinspre str. Canta catre str. Tabacului si a efectuat manevra de depasire neregulamentara a coloanei de autovehicule oprite la trecerea la nivel cu calea ferata BJATM. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 420 lei si i s-a retinut permisul de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 30 zile.
     
Tag-uri: politie, actiune, amenzi, iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  01.06.2017 01:38

wh0cd6982718 generic cialis clomid

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii