ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-09-2014, ora 10:31

Actiune ampla a politistilor ieseni. Au fost identificate doua persoane banuite de furt din locuinta

Articol de Ana-Maria Onofrei

Pe data de 23 septembrie, in intervalul orar 08:00 – 16:00, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, au organizat si desfasurat o actiune pe raza municipiului Iasi pentru prevenirea si combaterea infractiunilor de furt din locuinte si tainuire.

La actiune au participat 16 politisti, care au efectuat 21 controale la societati comerciale (magazine de bijuterii, case de amanet, magazine reparatii telefoane mobile).

7 persoane banuite de comiterea unor infractiuni au fost conduse la sediul Politiei pentru cercetari.

In urma investigatiilor efectuate, intr-un dosar penal s-a stabilit ca banuitul furtului comis la data de 17.08.2017, la ora 05.00, din locuinta persoanei vatamate S. Adelina, din municipiul Iasi, prin escaladarea unui geam lasat deschis, este B.Vasile, de 41 ani, din mun. Iasi. Prejudiciul in valoare de 2000 lei a fost recuperat, iar banuitul de comiterea faptei si persoana vatamata s-au impacat, in cauza urmand a fi propusa solutia legala.”, conform IPJ Iasi.

Intr-un alt dosar penal, in urma cercetarilor, a fost identificat M. Catalin, de 32 ani, din Iasi, banuit de comiterea unui furt, in data de 14 august, din locuinta lui I. Marius, din Iasi, de unde, profitand de usa lasata neasigurata, a sustras un portmoneu ce continea suma de 160 lei.

In urma audierilor efectuate de politisti, banuitul de comiterea faptei si persoana vatamata s-au impacat, prejudiciul a fost recuperat si urmeaza sa se propuna solutie legala.

Foto: incomod.ph

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii