ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-11-2016, ora 09:35

Actiune a politistilor rutieri in randul taximetristilor din Iasi. Au fost aplicate zeci de sanctiuni

Articol de Madalina Irimia
La data de 7 noiembrie a.c., politistiic rutieri au actionat in orasele din judet, pentru verificarea legalitatii transportului public de persoane, in regim taxi.
Politistii ieseni au controlat 87 de autovehicule echipate taxi, fiind aplicate 60 de sanctiuni contraventionale soferilor de taxi, dintre care 4 pentru viteza.

De asemenea, pentru neregulile constatate, aufost retrase 4 certificate de inmatriculare.

In cadrul actiunii, politistii au beneficiat de sprijinul reprezentantilor R.A.R.

Un barbat, de 39 de ani, din Iasi a condus o masina pe Bulevardul Carol I, din municipiul Iasi, efectuand transport de persoane in regim “taxi”, fara a purta centura de siguranta si a efectuat manevra de intoarcere, incalcand marcajul rutier dublu continuu, ce separa sensurile de mers. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 250 lei si i s-au aplicat 4 puncte de penalizare la permisul de conducere.

Un alt barbat din municipiul Iasi, a condus un taxi, pe soseaua Pacurari, din municipiul Iasi si a oprit voluntar pe banda 2 de circulatie, perturband traficul auto in zona. Acesta a fost sanctionat cu amenda in valoare de 250 lei si i s-au aplicat 2 puncte de penalizare la permisul de conducere.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii