A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714109011.0832.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Acord romano-ucrainean la nivelul Arhivelor Nationale, semnat la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-10-2016, ora 08:10

Acord romano-ucrainean la nivelul Arhivelor Nationale, semnat la Iasi

Articol de Cristian Amariei
Conducerile Arhivelor Nationale ale Romaniei si Arhivei de Stat a Ucrainei au semnat ieri un acord de colaborare. Ceremonia festiva de semnare a acordului de cooperare in domeniul arhivistic intre Romania si Ucraina a avut loc in Sala „Vasile Pogor” din cadrul Primariei Municipiului Iasi, gazda fiind chiar primarul Mihai Chirica.

Actul a fost semnat de Tatiana Baranova, directorul general al Arhivelor de Stat ale Ucrainei, si de Ioan Dragan, directorul Arhivelor Nationale ale Romaniei. „Pentru cei necunoscatori acest eveniment poate insemna doar un element de curtoazie intre doua institutii din doua tari vecine. Pentru noi, cei care stim ce inseamna Europa de astazi, este mai mult decat un gest de curtoazie si de cooperare profesionala. Deschide calea aflarii adevarului sau a acelor adevaruri care ne-au ramas oarecum necunoscute, atat pentru istoria poporului ucrainean, cat si cel roman. In urma acestui acord, Arhivele Nationale, mai ales colegii de la Iasi, vor dezvolta programul de parteneriat cu arhivele ucrainene in completarea acordului cooperare si schimb cu Serviciul de Stat de Arhiva al Republicii Moldova, devenind placa turnanta a schimburilor arhivistice regionale. Se intregesc astfel gandurile europene ale celor trei state. Sper ca, pe langa relatiile profesionale, sa apara si relatii interumane care sa intareasca cooperarea dintre aceste institutii”, a declarat edilul Iasului.
     
Tag-uri: iasi, acord, romania, ucraina
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  27.06.2017 15:19

wh0cd435087 tretinoin triamterene 37.5 Buy Provera

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii