A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714915577.7995.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Acest barbat este autorul celui mai stupid jaf din istorie. Politia: L-am luat cu greu in serios
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-10-2012, ora 15:10

Acest barbat este autorul celui mai stupid jaf din istorie. Politia: L-am luat cu greu in serios

Articol de Madalina Irimia

Un barbat de 50 de ani va intra in istorie ca fiind autorul celui mai stupid jaf inregistrat vreodata. Politistilor le-a fost greu sa-l ia in serios, barbatul straduindu-se mult in acest sens.

El a incercat sa jefuiasca o banca din statul american Pennsylvania de… UN dolar, pentru ca spera sa fie trimis intr-o inchisoare federala.

Jeffrey McMullen, 50 de ani, este un client constant al bancii AmeriServ, din oraselul Northern Cambria, Pennsylvania. Acum cateva zile, el a venit la banca, unde toata lumea il cunostea, si i-a dat casierei un bilet prin care o anunta ca de data aceasta este vorba de un jaf si ii cerea un dolar.

Casiera a crezut ca este o gluma si din acest motiv barbatul s-a dus si la ceilalti angajati sa le spuna ca jefuieste banca.

Angajatii bancii a chemat cu greu politia, iar cand echipajul a sosit, Jeffrey McMullen le-a cerut sa fie dus intr-o inchisoare federala din centrul statului Pennsylvania. Politia nu isi explica in niciun fel dorinta barbatului.

Audierea preliminara in acest caz este programata pentru saptamana viitoare. Judecatorul a cerut ca barbatul sa fie expertizat psihiatric.

Politia a dat publicitatii continutul biletului: “Jaf la banca federala. Va rog dati-mi un dolar. Custodie FBI. Preferabil inchisoarea Loretto Pa”.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: jurnalul.ro

     
Tag-uri: barbat, jaf, banca
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii