A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715808698.1554.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Absenteismul scolar si consumul de alcool, in atentia politistilor locali ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-03-2012, ora 14:12

Absenteismul scolar si consumul de alcool, in atentia politistilor locali ieseni

Articol de Cristian Amariei

In aceasta saptamana, politistii locali din cadrul Biroului Control Activitati Comerciale au continuat actiunile de control in randul unitatilor de alimentatie publica, care isi desfasoara activitatea in apropierea institutiilor de invatamant.

Astfel, in perioada de referinta au fost efectuate mai multe controale in zona unitatilor de invatamant, ocazie cu care au fost identificati peste 50 de elevi care desi trebuiau sa fie la orele de curs acestia consumau bauturi alcoolice sau practicau jocuri de noroc la aparatele electronice. Cu aceasta ocazie au fost verificate si autorizatiile de functionare la aproximativ 20 unitati economice in urma carora s-a constatat faptul ca majoritatea nu detineau autorizatie de functionare emisa de catre Primaria Municipiului Iasi. In acest sens, politistii locali au aplicat sanctiuni contraventionale cu valori cuprinse intre 1.500 si 2.500 lei conform H.C.L.M. Iasi nr., 120/2007”, informeaza Politia Locala Iasi.

Avand in vedere faptul ca majoritatea tinerilor care lipseau de la orele de curs erau minori, acestia au fost condusi la unitatea de invatamant pe care o frecventeaza, urmand a fi informati parintii precum si conducerea institutiei cu privire la aspectele constatate.

Aceste actiuni de control vor continua si in perioada urmatoare la toate societatile comerciale care isi desfasoara activitatea in apropierea unitatilor scolare.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii