A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713867530.4406.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ASA Tg. Mures - CSMS Iasi 1-0. Prima infrangere in 2015 pentru CSMS
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
04-04-2015, ora 11:44

ASA Tg. Mures - CSMS Iasi 1-0. Prima infrangere in 2015 pentru CSMS

Articol de Cristian Amariei
Duelul campioanelor returului s-a terminat cu victoria la limita a lui ASA Targu Mures pe propriul teren impotriva celor de la CSMS Iasi, 1-0.

Gazdele au inceput mai curajos. Zicu a executat foarte bine o lovitura libera, dar Grahovac a avut o interventie excelenta si si-a salvat echipa. Tot Zicu i-a pasat lui Bumba, care a deschis scorul dupa 22 de minute de joc. A fost primul gol incasat de echipa lui Nicolo Napoli in 2015 si a cincea reusita pentru mijlocasul de 21 de ani in acest sezon.

Oaspetii au avut prima ocazie dupa o jumatate de ora de joc. Onduku a protejat in careu, i-a pasat lui Bole, care a tras puternic, dar Stancioiu a respins. Targmuresenii puteau sa-si dubleze avantajul la finalul primei reprize, dar Goga nu a profitat de centrarea lui Zicu.

Repriza a doua a inceput tot cu gazdele in atac. Goga a avut din nou o mare ocazie, dar Grahovac a intervenit excelent. Iesenii puteau sa egaleze cu sase minute inainte de final. Singur cu portarul, Boiciuc a fost blocat de Bejan.

Finalul meciului a fost al portarilor. Grahovac a avut si el o interventie foarte buna la lovitura libera a lui Gorobsov. S-a terminat 1-0, desi Bumba mai putea marca o data, in minutul 89.

Sursa: digisport.ro
Foto: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii