A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713940079.9557.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ANCAAR Iasi, voluntariat pentru copiii autisti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-09-2016, ora 08:08

ANCAAR Iasi, voluntariat pentru copiii autisti

Articol de Cristian Amariei
In perioada septembrie 2016 – iulie 2017, filiana ieseana a Asociatiei Nationale pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania (ANCAAR) va implementa proiectul „Voluntar pentru un copil cu autism”.

Proiectul este finantat de Primaria Municipiului Iasi, prin intermediul Legii 350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati nonprofit de interes general. Bugetul total al proiectului este de 62.839 lei, din care 56.555 lei reprezinta finantarea Consiliului Local Iasi, iar 6.284 lei cofinantarea ANCAAR Iasi.

„Scopul proiectului este imbunatatire calitatii serviciilor furnizate de organizatie catre beneficiarii diagnosticati cu autism si familiile acestora din Iasi, care sunt membri ai asociatiei. Obiectivele specifice ale proiectului urmaresc, pe de o parte, utilizarea eficienta a resurselor umane voluntare ale organizatiei si furnizarea de sedinte de terapie logopedica pe parcursul derularii proiectului, iar, pe de alta parte, dezvoltarea capacitatii organizationale prin elaborarea unui plan strategic al asociatiei. Activitatile principale presupun mentinerea constanta a unei baze de date cu voluntari trecuti printr-un proces de instruire interna, organizarea unui eveniment de tip <> pentru a dezbate care sunt provocarile si punctele de motivatie cu care un voluntar se confrunta in organizatia in care activeaza”, a declarat Carmen Gherca, presedintele ANCAAR Iasi.

Aceasta a adaugat ca celelalte activitati sunt legate de furnizarea terapiei logopedice pentru 15 copii diagnosticati cu autism si informarea a 15 cadre didactice din invatamantul de masa cu privire la provocarile integrarii copiilor cu autism in scoala de masa, in raport cu relatia cu parintii copiilor tipici din clasa.

De asemenea, cel putin 60 de familii care au un copil diagnosticat cu autism vor beneficia de servicii de mai buna calitate, prin realizarea planului strategic organizational in colaborare cu un consultant specializat in acest camp profesional.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii