ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

ECONOMIC
23-04-2012, ora 06:50

AJOFM Iasi organizeaza o Bursa generala a locurilor de munca

Articol de Cristian Amariei

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Iasi organizeaza vineri, 27 aprilie 2012, intre orele 9.30 – 13.30, Bursa Generala a Locurilor de Munca. Ea va avea loc simultan atat in municipiul Iasi, la Casa de Cultura a Studentilor - in Sala Foaier, cat si la Casa de Cultura ”Mihail Sadoveanu” din municipiul Pascani.

“Actiunea este organizata cu scopul de a veni, in egala masura, atat in sprijinul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, cat si angajatorilor care nu au avut posibilitatea selectionarii personalului necesar activitatilor din cadrul firmei”, precizeaza organizatorii evenimentului intr-un comunicat de presa.

Angajatorii interesati in selectionarea fortei de munca pot participa la Bursa Generala a Locurilor de Munca oferind astfel posibilitatea tuturor persoanelor interesate sa obtina statutul de persoana ocupata.

Agentii economici se pot adresa direct Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi, confirmand participarea prin comunicarea numarului de locuri disponibile, meseria/functia, completand Anexa nr.1 conform prevederilor Legii nr.76/2002.

Pentru relatii suplimentare poate fi apelat numarul de telefon 0232.254.578.

Sursa foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii