ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
22-10-2013, ora 10:35

AIESEC Iasi reuneste cele 20 de generatii de lideri internationali

Articol de Alexandra Stefanescu

Anul acesta este marcat de evenimente speciale pentru AIESEC Iasi, cel mai important fiind aniversarea celor 20 de ani de existenta si impact in mediul local si international. Infiintat pe data de 6 octombrie 1993, AIESEC Iasi isi propune anul acesta reunirea celor douazeci de generatii care i-au scris istoria, in cadrul a numeroase activitati desfasurate pe parcursul zilelor 7 - 26 octombrie.

Proiectul „AIESEC 20” a fost conceput ca avand doua componente: doua saptamani de evenimente externe (7 - 20 Octombrie) si o saptamana de evenimente interne. In perioada evenimentelor externe, AIESEC Iasi si-a propus desfasurarea mai multor activitati, cu scopul familiarizarii noilor studenti cu mediul universitar, dar si pentru imbogatirea cunostintelor teoretice si practice, prin traininguri profesioniste livrate de alumnii AIESEC Iasi. Tematica acestora a fost diversa, continand traininguri despre leadership si cariera, management, organizare de evenimente, internshipuri internationale etc. Printre invitati, se numara Dan Schipor, Adriana Closca, Mindirigiu Florin - unul dintre fondatorii AIESEC Iasi, Eusebia Mindirigiu si multi altii. Peste 100 de studenti au avut parte de momente cheie in dezvoltarea lor ca profesionisti.

In perioada 21 - 26 octombrie desfasuram evenimentele interne, special create pentru a intari relatiile intre alumnii AIESEC Iasi si generatia actuala. Acest lucru va ajuta membrii AIESEC Iasi sa aduca un impact si mai mare in randul tinerilor din Iasi, pe viitor. Vineri, se va organiza o dezbatere pe tema impactului adus de AIESEC Iasi in cei 20 de ani de experienta si vom discuta despre viitor. Seria evenimentelor interne va culmina sambata, 26 octombrie, printr-o Gala in care vor fi alumnizati noi membri, urmand ca momentul festiv sa se desfasoare in Palas Mall, unde atmosfera AIESEC va fi resimtita din plin.

Foto: blogunteer.ro

     
Tag-uri: AIESEC, Iasi, aniversare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii