A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715820348.6641.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A vrut sa cumpere benzina ieftina, insa a fost pacalit cu suma de 600 de lei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-05-2012, ora 14:06

A vrut sa cumpere benzina ieftina, insa a fost pacalit cu suma de 600 de lei

Articol de Alexandra Stefanescu

Un barbat din Iasi a vrut sa cumpere combustibil la un pret mai mic ca la statiile peco, insa a fost pacalit cu suma de 600 de lei.

In dupa-amiaza zilei de 28mai , Sectia 1 Politie a fost sesizata de un barbat in varsta de 33 ani, din Iasi despre faptul ca in cursul diminetii, in timp ce se afla intr-un local din zona Piata Voievozilor din municipiul Iasi, un barbat pe care il cunoaste din vedere, sub pretextul ca ii poate procura benzina si motorina mai ieftina, l-a inselat cu suma de 600 lei, disparand fara a-i mai furniza nici un produs.

Acesta a pretins ca are o ruda care lucreaza la o statie peco din cartierul Nicolina care i-ar putea furniza motorina sau benzina la pretul de 4 lei/litru si pentru a lasa pretul la 3,5 lei/litru, a cerut banii in avans pentru 200 litri de motorina.

Au plecat impreuna cu masina victimei, iar in cartierul Mircea cel Batran, suspectul a solicitat sa opreasca masina si sub pretextul ca merge sa ia bidoane pentru combustibil, a disparut printre blocuri. S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de inselaciune. Atragem atentia asupra unor astfel de propuneri venite din partea unor persoane necunoscute, care de fapt sunt PACALELI. Din dorinta de a cumpara diverse produse sau bunuri la un pret mai redus, amatorii de astfel de chilipiruri cad de cele mai multe ori victima a escrocilor.

Nu in ultimul rand, sunt situatii in care bunurile care fac obiectul tranzactiei provin din comiterea de infractiuni si sunt vandute la un pret mai redus - in astfel de cazuri cumparatorul poate fi tras la raspundere de politie. Este o infractiune sa cumperi cu buna stiinta bunuri furate. Legea te considera si pe tine responsabil si vei suporta consecintele: pedeapsa cu inchisoarea”, informeaza IPJ Iasi.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: benzina, bidon, Iasi, politie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii