A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715953886.3495.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A saptea editie a Festivalului SoNoRo aduce iubirea la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
17-11-2012, ora 07:22

A saptea editie a Festivalului SoNoRo aduce iubirea la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Cea de-a VII-a editie a Festivalului International de Muzica de Camera SoNoRo , desfasurata anul acesta sub tema „Love Unlimited”, va ajunge la Iasi pe 20 noiembrie. Festivalul international de muzica de camera a demarat in data de 9 noiembrie la Bucuresti si va fi prezent si in Timisoara si Cluj.

Nu cred ca exista o tematica mai substantiala pentru planificarea unui festival decat iubirea. Am incercat ca, atat repertoriul ales, cat si activitatile conexe concertelor, produsele adiacente si surprizele festivalului sa creeze un tot unitar, cat mai bogat si revelator pentru publicul nostru. Sunt fericit ca vom avea din nou ocazia, pentru a saptea oara, sa oferim iubitorilor de frumos o lume sonora plina de exuberanta, variatie si calitate. Cred ca tema romantica aleasa pentru anul acesta va contribui in mod esential la cresterea numarului de iubitori ai festivalului”, a spus Razvan Popovici, directorul festivalului SoNoRo.

Concertul intitulat “Der Tod Und Das Madchen – Fata si Moartea” va avea loc marti, 20 noiembrie, ora 19.00, in Biblioteca Centrala Universitara "Mihai Eminescu" (Str. Pacurari, Nr. 4), si va include piese ale compozitorilor Franz Schubert si Felix Mendelssohn-Bartholdy.

Concertul de la Iasi va fi sustinut de Cvartetul Szymanowski, unul dintre cele mai cunoscute cvartete de coarde din aceasta generatie, fondat in Varsovia, in 2005. Cei patru muzicieni ai Cvartetului Szymanowski sunt Andrej Bielow, Grzegorz Kotow, Vladimir Mykytka si Marcin Sieniawski.

Programele sofisticate pe care le prezinta, intr-un echilibru perfect intre intelect si pasiune, au facut ca cei patru muzicieni din cvartetul Szymanowski sa fie invitati la unele dintre cele mai prestigioase festivaluri din Europa, Statele Unite ale Americii, Asia, Australia si America de Sud precum Schleswig-Holstein si Rheingau, Mozartfest Wurzburg, Bregenz si Schwetzingen, sau Niedersachsische Musiktage.

Biletele la concertele festivalului sunt disponibile prin reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro.

Pentru concertul “Der Tod Und Das Madchen – Fata si Moartea” pretul unui bilet intreg este de 20 de lei, iar redus pentru elevi, studenti si pensionari – 10 lei.

     
Tag-uri: festival, concert, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii