A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714011550.3298.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A primit 1000 de lei amenda pentru ca a transportat peste fara documente
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-09-2014, ora 16:34

A primit 1000 de lei amenda pentru ca a transportat peste fara documente

Articol de Cristian Amariei

Politisti de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati au depistat, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice, o femeie cu dubla cetatenie, pasagera intr-un microbuz, care avea in bagajele personale cantitatea de 35 kilograme de peste, fara a detine documente legale.

La sfarsitul acestei saptamani, lucratori din cadrul Biroului C.M.I.I.T. al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice, au oprit pentru control in zona unei piete din municipiul Galati un microbuz marca Fiat, in care se afla ca pasagera Alexandra B. in varsta de 45 ani cu dubla cetatenie romana si R. Moldova.

Ca urmare a verificarii portbagajului autoturismului, politistii de frontiera au descoperit in bagajele apartinand Alexandrei B. cantitatea de 35 kilograme de peste din specia salau, pentru care persoana nu a putut prezenta documente legale.

Pestele in valoare de 500 lei a fost predat pe baza de proces verbal unei societati comerciale de profil spre valorificare, iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 1.000 lei.

Foto: pressalert.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii