A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714181178.2118.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A opta editie a olimpiadei internationale de matematica SEEMOUS 2014 este gazduita de TUIASI
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
20-01-2014, ora 10:47

A opta editie a olimpiadei internationale de matematica SEEMOUS 2014 este gazduita de TUIASI

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 5-9 martie 2014, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi (TUIASI) va fi pentru prima data gazda olimpiadei internationale de matematica pentru studenti South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students - SEEMOUS 2014. Competitia este organizata in colaborare cu Mathematical Society of South Eastern Europe (MASSEE) si Societatea de Stiinte Matematice din Romania (SSMR) si se afla la cea de-a opta editie.

La competitie pot participa echipe de pe tot globul formate din maxim sase studenti din anul I sau al II-lea de licenta, sub coordonarea a doi profesori. Acestia se pot inscrie la concurs pina pe 24 februarie completind un formular online. Concursul va consta intr-o proba scrisa de cinci ore, unde participantii vor trebuie sa rezolve patru probleme cu grad ridicat de dificultate.

Este pentru prima data cind SEEMOUS se desfasoara in Iasi, in anii precedenti gazde fiind univeristati din Cipru, Gecia si Bulgaria. La editiile precedente au participat studenti din tari precum Albania, Bulgaria, Columbia, Cipru, Grecia, Israel, Muntenegru, Romania, Rusia, Serbia si Ucraina.

Studentii TUIASI au participat la SEEMOUS la toate editiile, din palmaresul acestora facind parte medalii de aur, argint si bronz.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii