ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-04-2015, ora 12:31

A incercat sa treaca granita fara permis de conducere

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au intocmit lucrare penala unui tanar din Republica Moldova care nu a putut prezenta la controlul de frontiera un permis de conducere.

Pe 23 aprilie, in jurul orei 21.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul din R. Moldova, Constantin L., in varsta de 20 de ani, care conducea un autoturism marca Renault Espace.

La solicitarea politistilor de frontiera tanarul nu a putut prezentat permisul de conducere, precizand ca nu il are asupra sa.

Potrivit ITPF Iasi, „Avand suspiciuni lucratorii nostri au efectuat verificari specifice, in urma carora au constatat faptul ca tanarul moldovean nu detine un permis de conducere, acesta urmand cursurile unei scoli de soferi din R. Moldova, fara a sustine examenul pentru obtinerea permisului de conducere.”

Politistii de frontiera au intocmit pe numele tanarului lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Foto: adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii