ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-01-2015, ora 12:52

A incercat sa treaca granita cu un permis de conducere fals

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au intocmit dosar penal unui tanar care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.

Pe 22 ianuarie, in jurul orei 06.45, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Oleg B., cu cetatenie bulgara si Republica Moldova, in varsta de 25 de ani, care conducea un autoturism marca Audi.

La solicitarea politistilor de frontiera, pe langa celelalte documente, barbatul a prezentat si un permis de conducere moldovenesc.

„Avand suspiciuni asupra autenticitatii permisului de conducere, politistii de frontiera au efectuat verificari specifice, in urma carora au constatat faptul ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si de fond ale unuia autentic, fiind fals.
Cu privire la cele constatate cetateanul a declarat ca a obtinut permisul de conducere prezentat la control de la un cetatean din Republica Moldova caruia i-a dat suma de 300 euro. Acesta a mai adaugat ca nu avea cunostinta despre faptul ca documentul este fals.”, informeaza ITPF Iasi.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele tanarului dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de „uz de fals”, „complicitate la fals material in inscrisuri oficiale” si „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.”

Foto: libertatea.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii