A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713939006.0501.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A incercat sa treaca frontiera cu un certificat de inmatriculare fals
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-04-2015, ora 09:06

A incercat sa treaca frontiera cu un certificat de inmatriculare fals

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au intocmit dosar penal unui cetatean din Republica Moldova care a prezentat la controlul de frontiera un certificat de inmatriculare fals pentru mijlocul de transport pe care il conducea.

Pe 14 aprilie, in jurul orei 21.00 la PTF Albita/ITPF Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, cetateanul din R. Moldova Andrian B., in varsta de 41 de ani. Barbatul conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz marca Mercedes 316 CDI si o remorca marca TA-NO, model platforma, ambele inmatriculate in R. Moldova.

„Deoarece lucratorii nostri au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inmatriculare, au efectuat verificari suplimentare in urma carora au stabilit faptul ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic, fiind fals. In legatura cu cele constatate, Andrian B. a declarat ca are doar calitatea de sofer al unei firme de transport si ca documentele i-au fost predate de catre sefii lui pentru a folosi autovehiculul in cauza atat pentru transport marfa, cat si pentru transport calatori.”, a declarat subcomisar de politie Denis Lazar, purtator de cuvant ITPF Iasi.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infratiunii de uz de fals.

Foto: jurnalul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii