A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714126774.0649.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A inceput campania de inscriere pentru Gala Swimathon Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-05-2016, ora 08:09

A inceput campania de inscriere pentru Gala Swimathon Iasi

Articol de Cristian Amariei
28 de proiecte vor sa se transforme-n realitate prin Swimathon Iasi. Sapte echipe de Liber-Vanatori de Resurse si 22 de Liber-Culegatori de resurse s-au angajat deja sa faca fundraising ca sa le puna pe roate. Pana pe 2 iulie, in ziua galei Swimathon, cand iesenii vor inota in numele proiectelor pe care le sprijina, ai ocazia sa te inscrii ca Sustinator.

Alege o echipa de inotatori sau un ambasador si doneaza pentru cauza in care au incredere. In felul asta, creezi realitatea ieseana si devii, in mod oficial, rezervor de realitate! Anul acesta, poti actiona pentru Educatie, Cultura, Egalitate de sanse si Dezvoltare Comunitara!

Swimathon Iasi este cel mai mare eveniment de fundraising prin prin inot, din tara. Anul trecut, peste 1200 de ieseni au generat 22 de realitati mai bune si mai vesele pentru Iasi. Impreuna, au donat aproape 175.000 de lei ca sa faca din locul in care traiesc, un oras pe gustul lor. Acum, incepem din nou sa imbunatatim Iasul! Te inscrii ca Sustinator si, impreuna, generam un Iasi cu oameni mai impliniti si mai energici!
     
Tag-uri: swimathon, iasi, inscrieri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii