A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713608047.4896.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

8 Martie , flori si zambete cu Tineretul Liberal Democrat Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
09-03-2014, ora 12:11

8 Martie , flori si zambete cu Tineretul Liberal Democrat Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

De 8 Martie, Organizatia de femei a Partidului Democrat Liberal Iasi impreuna cu Tineretul Democrat Liberal Iasi au incercat sa aduca zambetul pe buze tuturor femeilor care lucreaza in incinta Centrului de Transfuzii Iasi, oferindu-le flori si un mic cadou.

"Am vrut sa ne aratam aprecierea si multumirea pentru tot ceea ce fac pentru noi, pentru vietile care le salveaza direct sau indirect si in acelasi timp sa le sarbatorim asa cum merita orice femeie din jurul nostru asigurandu-le in acelasi timp de respectul si recunostiinta noastra." a declarat Presedintele Tineretului Democrat Liberal Iasi, Tudor Dornean.

Ulterior Tinerii Democrati Liberali (Tdl Iasi) au vizitat impreuna cu Catalin Morosanu Fundatia Umanitara Omenia, Centrul de Consiliere si sprijin pentru tinerii cu varste intre 18-26 ani , proveniti din sistemul de protectie, orfani, abandonati sau din familii dezavantajate, lipsiti de suport familial, in vederea depasirii situatiilor de criza , formarii deprinderilor de viata si integrarii sociale si profesionale. Au discutat si le-au ascultat povestile de viata a acestor tineri, de la care oricine poate invata o lectie de a merge mai departe indiferent de greutati.

Nici doamnele si domnisoarele din Organizatia Tineretului Democrat Liberal nu au trecut neobservate, acestea fiind invitate la o conferinta cu Cristina Dobre, un politician cunoscut in Iasi, subiectul dezbatut fiind „femeia in sfera politica”. Apoi au primit flori si diplome in semn de multumire petru implicarea in actiunile partidului de la Catalin Morosanu.

     
Tag-uri: flori, PDL, Iasi, 8 Martie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii