A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714131463.4286.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

7000 de spectatori la Teatrul "Luceafarul", in saptamina "Scoala altfel"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-04-2016, ora 10:45

7000 de spectatori la Teatrul "Luceafarul", in saptamina "Scoala altfel"

Articol de Madalina Irimia
Ca in fiecare an, saptamina din calendarul scolar intitulata "Scoala altfel" va umple pana la refuz salile Teatrului "Luceafarul". Nu mai putin de 16 reprezentatii sunt programate in intervalul 18-24 aprilie.
Inclusiv ziua de luni, traditionala ca relache in toate institutiile de spectacole din lume, are in program trei reprezentatii. De fapt, trei spectacole pe zi va fi media obisnuita a saptaminii viitoare. Printre preferate se numara povestile: Alba ca Zapada, Harap Alb, Cartea junglei, Nazdravaniile lui Prepeleac, Pestisorul de aur. Dar si cea mai recenta productie a institutiei, Playing Shakespeare, o lectie despre "cum se face teatrul" pe baza catorva fragmente celebre din piesele dramaturgului britanic de la a carui disparitie se implinesc pe 23 aprilie, 400 de ani.

Astfel, un total de 16 reprezentatii cu titlurile mentionate vor fi sustinute la orele diminetii si la matineu. Vor fi prezenti la spectacolele copii, tineri, cadre didactice si parinti din Iasi, Voinesti, Dancu, Podiresti, Focuri, Mosna, Slobozia, Lunca Cetatuii, Golaesti, Vaslui, Tomesti, Gura Humorului, Raducaneni, Popricani, Cogeasca, Mogosesti, Husi, Rediu, Pribesti.

In jur de 7000 de spectatori se vor perinda prin cele doua sali ale Teatrului "Luceafarul", care vor avea un grad de ocupare de suta la suta.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii