ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
22-02-2013, ora 16:20

700 de cadre medicale au beneficiat de instruire in cadrul proiectului "Formarea profesionala in domeniul neonatologiei "

Articol de Diana Dumitriu

Aproape 700 de cadre medicale din intreaga tara au beneficiat in perioada 2011-martie 2013 de instruire in cadrul proiectului "Formarea profesionala in domeniul neonatologiei si promovarea utilizarii noilor tehnologii pentru personalul din sectorul sanatatii".

Intr-o conferinta de presa sustinuta azi initiatorii proiectului au anuntat ca s-au desfasurat mai multe sesiuni de instruire in domeniul neonatologiei dar si de initiere in tehnologia informatiilor si a comunicatiilor.

Proiectul se implementeaza in toate regiunile de dezvoltare si contribuie la o abordare cat mai omogena la nivel national a unor probleme comune in domeniul de referinta al proiectului-ingrijirea nou-nascutului. Proiectul a demarat in 2011 si se va incheia in martie 2013 iar valoarea lui este de 1,3 milioane de euro. Este un proiect foarte greu pentru ca este de acoperit toata tara. Instruirea include toti partenerii care vin in contact cu nou-nascutul”, a declarat intr-o conferinta de presa prof.univ.dr Maria Stamatin, directorul medical al Spitalului Clinic de Obstetrica si Ginecologie Cuza Voda, din Iasi.

Foto: telegraph.co.uk

     
Tag-uri: medici, proiect, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii