ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
29-07-2013, ora 15:41

70 de elevi si studenti din localitatea ieseana Victoria, in vacanta la Eforie Nord

Articol de Madalina Irimia

In perioada iulie-august 2013, aproximativ 70 de elevi si studenti din localitatea ieseana Victoria se bucura de toate serviciile de care beneficiaza orice turist aflat in vacanta, deplasandu-se - insotiti de cadre didactice de la Liceul Tehnologic “Ionel Teodoreanu” din Victoria - la Eforie Nord.

Initiativa este benefica si vine ca un un raspuns al societatii civile, care se implica in viata tinerilor din comunitatea Victoria. Scoala noastra a beneficiat permanent de sprijinul comunitatii locale, a asigurat copiilor un mediu favorabil invatarii si dezvoltarii, bazat pe valori certe”, a declarat directorul scolii, profesor Liliana Aborsei.

Incepand din anul 2010, Primaria comunei Victoria a oferit permanent, gratuit, excursii si tabere de relaxare si educatie nonformala elevilor si studentilor din comuna aflati in situatii de risc, cu scopul de a stimula capacitatea de socializare a copiilor si de a reduce riscul marginalizarii sociale, dar si pentru stimularea si recompensarea celor cu performante scolare.

foto: litoralulromanesc.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii