A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716062793.0188.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

7 alimente eficiente care scad colesterolul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-06-2014, ora 17:03

7 alimente eficiente care scad colesterolul

Articol de Madalina Irimia

Nivelurile ridicate de LDL sunt o cauza a bolilor de inima, insa acesta poate fi reglementat prin mici schimbari in dieta. Iata 7 alimente eficiente care scad colesterolul.

Spanac

Spanacul contine luteina, aceasta fiind un pigment galben continut in legume cu frunze verzi. Spanacul si luteina va ajuta pentru a va curata de zgura si literalmente elimina colesterolul rau din peretii vaselor de sange.

Usturoi

Pe langa multele beneficii pentru sistemul imunitar, usturoiul ajuta la scaderea nivelului de colesterol rau. Mai mult usturoiul previne formarea de zgura in vasele de sange. Usturoiul scade si tensiunea arteriala si previne particulele de colesterol pentru a adera la peretii arterelor.

Avocado

Fructele de avocado sunt bogate in grasimi nesaturate. Avocado ajuta la cresterea colesterolului bun si reduce nivelul colesterolului rau. Fructul contine si alte grasimi vegetale, beta-sitosterol, care lupta impotriva colesterolului. Sfat: Nu exagerati cu avocado, deoarece este foarte caloric. Un avocado are 300 de calorii si 30 grame de grasime.

Soia

Soia ajuta la reducerea grasimilor saturate din organism. Soia este un substitut mare pentru branza si carne. Grasimile saturate sunt prelucrate de catre ficat si, astfel, pentru a forma colesterolul. Grasimile saturate sunt in alimente precum lapte integral, unt, branza, carne, ulei de palmier, ulei de cocos si altele.

Citeste mai mult pe Bewoman.ro

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: colesterol, boli, inima
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  02.06.2017 08:39

wh0cd6345310 order arimidex Order Toradol triamterene

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii