ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-07-2015, ora 11:07

6000 de pachete de tigari de contrabanda, confiscate de politistii de frontiera

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera botosaneni au intocmit dosar penal pe numele a doi barbati, cetateni romani, care au incercat sa introduca in tara 6000 pachete cu tigari de contrabanda, ce urmau sa ajunga pe piata neagra din Romania.

In data de 29 iunie, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Radauti Prut au organizat o actiune pe linia prevenirii si combaterii activitatilor de contrabanda. Astfel, in jurul orelor 01.30 a fost observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, un atelaj hipo, tras de doi cai, in care se aflau doua persoane, ce se deplasa de la malul raului Prut catre localitatea de frontiera Slobozia.

Imediat, o echipa de interventie s-a deplasat la fata locului si lucratorii nostri au procedat la oprirea si identificarea persoanelor in cauza. In atelaj, politistii de frontiera au observat patru colete voluminoase invelite in folie de polietilena de culoare neagra, care contineau tigari, fapt pentru care au demarat cercetarile. In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca cei doi barbati sunt cetatenii romani Ioan S. si Ionut A., in varsta de 57, respectiv 27 ani, ambii domiciliati pe raza judetului Botosani, iar in urma inventarierii continutului coletelor a rezultat cantitatea de 6.000 pachete tigari, marca Ritm, de provenienta R. Moldova, in valoare de 66.750 lei.”, au declarat reprezentantii ITPF Iasi.

Pe numele celor doi barbati a fost intocmita dosar penal pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, persoanele fiind retinute pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentate instantei cu propunere de arestare preventiva, iar tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii