ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-03-2012, ora 14:30

500 de kilograme de alimente colectate pentru sinistratii din zonele afectate de ninsori

Articol de Madalina Irimia

Campania umanitara „Fii solidar. Semenii tai au nevoie de tine”, care a avut drept scop colectarea de ajutoare constand in alimente de baza neperisabile pentru sinistratii din zonele afectate de ninsori, a ajuns la final.

Peste 500 de kilograme de alimente au fost colectate in cadrul campaniei organizate de Universitatea „Petre Andrei” (UPA) din Iasi, in parteneriat cu Liga Studentilor UPA din Iasi, Crucea Rosie – Filiala Iasi, Liceul Teoretic „Miron Costin” Iasi, Asociatia GRADECO, Asociatia Culturala MIR, Asociatia Human Brand International si Centrul de Dezvoltare Sociala. Pachetele de alimente au fost predate marti, 28 februarie, reprezentantilor Crucea Rosie – Filiala Iasi.

Dorim sa multumim tuturor celor care au facut posibila derularea acestei campanii umanitare si ne exprimam speranta ca aceste produse vor fi de ajutor celor care inca se afla intr-o situatie dificila. Am fost foarte placut surprinsi de implicarea elevilor de la Liceul Teoretic Miron Costin din Iasi, care au contribuit in mod deosebit la succesul acestei initiative. Totodata, ne exprimam disponibilitatea de a organiza sau contribui si pe viitor la organizarea unor campanii care au ca obiect sprijinirea comunitatilor care au nevoie de sprijin”, a spus coordonatorul campaniei, lector univ.dr. Catalin Popescu, cadru didactic la Facultatea de Asistenta Sociala si Sociologie a UPA.

Crucea Rosie - Filiala Iasi va facilita, cu sprijinul autoritatilor locale si ale unor structuri ale Ministerului Apararii Nationale, transportul catre beneficiari a ajutoarelor stranse in cadrul campaniei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii