A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715030953.9437.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

50 de sindicalisti ai Cartel Alfa au protestat in fata Prefecturii Iasi contra Tratatului fiscal european (Vezi VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-02-2012, ora 17:44

50 de sindicalisti ai Cartel Alfa au protestat in fata Prefecturii Iasi contra Tratatului fiscal european (Vezi VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Aproximativ 50 de sindicalisti ai Cartel Alfa au protestat astazi in fata Prefecturii Iasi fiind nemultumiti de Tratatul fiscal european.

Protestatarii au scandat o serie de lozinci precum”Hotii”, ”Saracia e pe val voi semnati tratat fiscal”, ”Vrem sa muncim nu sa cersim” si au afisat pancarte pe care au scris “Saracia, principala cauza a abandonului scolar in 2012”, “Subfinantarea invatamantului 2,3% din PIB atentat la siguranta nationala trebuie 6% din PIB” si “Un coleg de gen neutru a distrus invatamantul”.

Membrii Cartel Alfa solicita amanarea semnarii de catre Romania a tratatului austeritatii, cel putin pana in momentul in care vor fi indeplinite criteriile pentru accesul in zona Euro, crearea de locuri de munca si pastrarea celor existente prin aplicarea somajului tehnic, respectarea acordului privind cresterea salariului minim garantat in plata, combaterea fraudei si evaziunii fiscale, combaterea muncii la negru si a muncii la gri, restabilirea unui dialog social responsabil, o reforma a sanatatii in beneficiul contribuabililor, asigurarea unei pensii decente, conform muncii prestate.

Manifestatii de protest fata de noul Tratat fiscal al UE au avut loc simultan la prefecturile din mai multe judete din tara.

In Capitala, peste 200 de sindicalisti s-au adunat in Piata Victoriei pentru a protesta fata de noul Tratat fiscal al UE.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii