A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716297180.2422.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

50 de jandarmi vor asigura ordinea publica in Iasi de Sfanta Maria
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-08-2014, ora 10:20

50 de jandarmi vor asigura ordinea publica in Iasi de Sfanta Maria

Articol de Ana-Maria Onofrei

In perioada 15-17 august 2014, mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi vor actiona pentru asigurarea ordinii publice, la manifestarile cultural-artistice organizate cu prilejul zilelor comunelor: Motca, Rediu, Voinesti, Tibana, Bivolari, Tiganasi si Oteleni din judetul Iasi.

In zilele de 15-17 august 2014, un echipaj de jandarmi va fi prezent pentru asigurarea ordinii publice si la manifestarile organizate cu prilejul Zilelor Rezervatiei Naturale Tatarus.

De asemenea, se vor lua masuri de ordine publica la manifestarile religioase din satul Hindresti, comuna Oteleni, unde va fi sarbatorit hramul bisericii ortodoxe din localitate, iar la Farcaseni, comuna Strunga, unde va fi sarbatorit hramul bisericii catolice din sat.

Pentru ca aceste activitati, la care participa un numar mare de persoane, sa se desfasoare fara incidente, cei aproximativ 50 jandarmii vor actiona pentru prevenirea faptelor antisociale care pot fi comise in locurile publice, interventia in caz de tulburare a ordinii si rezolvarea operativa a sesizarilor primite de la cetateni.

Se continua misiunile de ordine publica in Iasi, Pascani, Hirlau, Tg. Frumos, Podu Iloaiei si Raducaneni in cooperare cu Politia, precum si activitatile de protectie institutionala.

Pentru evitarea evenimentelor nedorite si a oricaror situatii de natura sa tulbure linistea publica, jandarmii fac urmatoarele recomandari:

- cei care participa la diferitele activitati organizate sa manifeste rabdare, sa respecte indicatiile fortelor de ordine si sa evite implicarea in conflicte de orice natura, sa aiba un comportament decent, in conformitate cu normele de convietuire sociala;

- sa evite consumul excesiv de alcool si sa tina cont ca manifestarile obscene contrare bunelor moravuri sunt sanctionate de lege;

Cetatenii pot solicita ori de cate ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarul unic de urgente 112.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii