ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
17-05-2013, ora 10:06

50 de ani de la absolvirea primei promotii a Facultatii de Fizica, la UAIC Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

La Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iasi va avea loc sambata, 18 mai 2013, de la ora 9.30, in Sala Ferdinand, Simpozionul de aniversare a 50 de ani de la absolvirea primei promotii a Facultatii de Fizica (grupa 473).

Cu acest prilej, absolventii se vor intalni cu fostii dascali, vor vizita laboratoarele Facultatii de Fizica si vor participa la slujba de pomenire a celor care au trecut in nefiinta (colegi si profesori).

Cei 22 de absolventi ai specializarilor ,,Optica si spectroscopie” si ,,Electroradiofizica” au ocupat de-a lungul timpului pozitii importante in invatamantul preuniversitar sau universitar, in industrie (productie si cercetare) sau in alte domenii (meteorologie, editura etc).

Doi dintre absolventi au fost repartizati,dupa finalizarea studiilor, la Catedra de Fizica Generala a Facultatii de Fizica, unde au parcurs toate etapele unei cariere universitare, de la preparator la profesor, dar au ocupat si functii de conducere.

Prof. univ. dr. Mitachi Strat a fost profecan si decan al Facultatii de Fizica, iar prof. univ. dr. Mihai Toma a fost sef de catedra, prodecan, decan si apoi prorector pentru activitatea didactica al Universitatii ,,Alexandru Ioan Cuza".

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  06.06.2017 22:09

wh0cd845342 TAMOXIFEN nexium

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii