A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713512784.3774.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

4500 de vaccinuri ROR vor fi administrate in cadrul programului national de imunizari la copii cu varsta de 1 an
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
03-10-2012, ora 14:04

4500 de vaccinuri ROR vor fi administrate in cadrul programului national de imunizari la copii cu varsta de 1 an

Articol de Alexandra Stefanescu

Ministerul Sanatatii continua in aceasta perioada programul national de imunizare. Maine vor ajunge la Iasi vaccinurile ROR (rujeola, rubeola si oreion), urmand ca Directia de Sanatate Publica Iasi sa le repartizeze medicilor de familie. Vaccinurile ROR sunt in numar de 4500 si vor fi administrate in cadrul programului national de imunizari la copii cu varsta de 1 an. Tot maine, DSP Iasi va distribui si 15.750 de doze de vaccin antipoliomielitic inactivat, in cabinetele scolare din judetul Iasi. In aceasta perioada, in scoli incepe campania de vaccinare antipolio, la elevii de clasa a II-a si a III-a, cu vaccin injectabil VPI.

Referitor la campania de imunizare antigripala, mentionam ca pana pe data de 17 octombrie, Directia de Sanatate Publica Iasi va stabili necesarul de vaccin antigripal, urmand ca datele sa fie transmise Ministerului Sanatatii.

In ceea ce priveste achizitia vaccinului pentavalent, utilizat pentru imunizarea noilor nascuti impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, poliomielitei si meningitei bacteriana, Ministerul Sanatatii va achizitiona rapid, prin procedura de negociere directa, o cantitate de vaccin care sa asigure necesarul din aceasta perioada. MS precizeaza ca procedura rapida care se va finaliza in aproximativ 2 saptamani, este necesara deoarece procedura de achizitie a acestui produs a fost anulata.

Foto: blog.vidia.ro

     
Tag-uri: vaccin, Iasi, copii, DSP
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii