A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714407458.2275.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

4 tone de alimente au plecat din Iasi catre sinistratii din Vrancea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-02-2012, ora 16:28

4 tone de alimente au plecat din Iasi catre sinistratii din Vrancea

Articol de Madalina Irimia

Edilii Municipiului Iasi au terimis in aceasta dupa-amiaza alimente in valoare de 25 000 de lei catre sinistratii din judetul Vrancea. Odata transportate in judetul calamitat, cele 4 tone de alimente de baza vor fi distribuite de catre reprezentantii Consiliului Judetean Vrancea.

“In urma corespondentei purtate cu reprezentantii de la Consiliul Judetean din Vrancea vom trimite 125 de paturi, 600 de litri de ulei, 500 de kg de zahar, 500 de kg de orez, cca 2000 de bucati de conserve. In total, incarcatura totala pe care o vom trimite catre Vrancea este de aproximativ 4 tone, in valoare totala de 25 000 de lei.”,a declarant primarul Mun. Iasi, Gheorghe Nichita.

Edilul nu a exclus ca acest gest sa fie repetat pe parcursul acestei luni si pentru sinistratii din judetul Buzau.

Alimentele au fost preluate decatre reprezentantii Armatei, care le vor transporta pana la destinatie. Acestia au declarat ca misiunea nu este una usoara, din cauza conditiilor in care se afla drumurile in aceasta zona a tarii, insa detin tehnica necesara pentru a ajunge cu alimentele in Vrancea fara probleme. Produselor vor fi preluate de angajatii Consiliului Judetean din Vrancea, care vor face distributia lor catre gospodariile afectate.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii