A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714067437.8674.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

300 de subventii de 1000 de lei pentru mame si femei aflate in situatii care necesita ajutor social
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-02-2012, ora 07:54

300 de subventii de 1000 de lei pentru mame si femei aflate in situatii care necesita ajutor social

Articol de Madalina Irimia

Directia de Asistenta Comunitara Iasi ofera 300 de subventii mamelor aflate in concediu de crestere a copilului pana la 2/3 ani sau femeilor aflate in situatii financiare care necesita ajutor social (venitul net lunar al titularei cererii de acordare a subventiei nu este mai mare de 1200 de lei).

Aceste subventii se acorda femeilor din Regiunea de Nord - Est (Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui) pentru absolvirea unui curs de formare/dezvoltare profesionala sau calificare/ recalificare profesionala recunoscut de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (C.N.F.P.A).

Subventia se acorda in functie de costul programului de formare, in limita sumei de 1000 lei. Daca tariful programului de formare depaseste 1000 lei, diferenta peste aceasta suma este suportata de beneficiara cursului de formare. Acordarea subventiilor se va face in ordinea depunerii cererilor, pana la 31 octombrie 2013.

Subventiile sunt oferite in cadrul proiectului „Reconstructia statutului femeii: de la discriminare la dezvoltare profesionala si egalitate de sanse" (ID 50679), coordonat de Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU 2007 – 2013.

Informatii complete despre criteriile de acordare a subventiilor si actele necesare pentru intocmirea dosarului gasiti pe site-ul proiectului www.rsf.uaic.ro.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii