A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713461983.4745.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

24 iulie- Ziua Politiei de Frontiera Romane
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-07-2013, ora 17:01

24 iulie- Ziua Politiei de Frontiera Romane

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi au participat astazi la sedintele festive ocazionate de cei 149 de ani de existenta institutionala, organizate la sediile structurilor din cele patru judete –Botosani, Iasi, Vaslui, Galati si Braila.

Semnarea la 24 iulie 1864, de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza a decretului prin care se realiza unirea corpurilor graniceresti din Tara Romaneasca si Moldova, a devenit un moment istoric important pentru Politia de Frontiera, fiind data de recunoastere a identitatii institutionale si de asemenea temelia organizarii moderne de astazi, care functioneaza la standarde europene.

Pentru a sarbatori aceasta zi de o importanta deosebita pentru fiecare politist de frontiera, astazi incepand cu ora 9.30 la sediul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi a fost organizata o sedinta festiva.

Festivitatea a debutat cu citirea mesajelor de felicitare si a continuat cu citirea ordinelor de avansare in gradul profesional urmator pentru 105 politisti de frontiera ieseni, astfel: inaintea indeplinirii stagiului minim in grad, pentru merite exceptionale in atingerea unor obiective deosebite in activitate - 3 ofiteri si 6 agenti; la termen - 37 de ofiteri si 59 de agenti.

In cadrul sedintei festive castigatorii tuturor competitiilor organizate cu prilejul zilei de 24 Iulie - Ziua Politiei de Frontiera Romane au primit cupe, diplome si premii.

Totodata, au fost inmanate Diplome de excelenta politistilor de frontiera care au obtinut rezultate foarte bune in activitate in cursul acestui an.

La nivelul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi si structurilor teritoriale subordonate au fost avansati in gradul profesional urmator 402 politisti de frontiera, astfel: inaintea indeplinirii stagiului minim in grad:7 ofiteri si 15 agenti; la termen - 96 de ofiteri si 284 de agenti.

In perioada 9 -24 iulie 2013 la nivelul structurilor Politiei de Frontiera din judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Galati si Braila, s-au desfasurat o serie de competitii: Campionat de fotbal; Campionat de tenis de masa; Campionat de tir „Cupa 24 iulie” si Crosul copiilor si exercitii privind dresajul cainilor de serviciu.

Foto: amosnews.ro

     
Tag-uri: politie, frontiera, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii