ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-09-2014, ora 10:25

200 de jandarmi vor asigura ordinea publica la evenimentele din acest week-end

Articol de Cristian Amariei

La acest sfarsit de saptamana aproximativ 200 de jandarmi se vor afla in misiuni de ordine publica la manifestarile culturale, sportive si religioase organizate in judetul Iasi.

Astazi, intre orele 17.00 – 19.00, jandarmii, impreuna cu celelalte forte abilitate, vor lua masurile de ordine necesare desfasurarii meciului de fotbal feminin intre echipele Romaniei si Spaniei.

Tot azi, incepand cu ora 18.00, vor fi asigurate masurile de ordine publica la concertul organizat in Piata Palatului Culturii. La aceasta manifestare sunt asteptate cateva mii de persoane.

Maine, jandarmii ieseni vor desfasura urmatoarele misiuni:

- incepand cu 07.00 se vor asigura masurile de ordine la slujba de sfintire a portii Bucuria Crucii de la baza Dealului Mare, la Manastirea Hadambu;

- se vor lua masurile de ordine specifice la meciul de fotbal CSMS Iasi – ASA Tg. Mures, care se va desfasura intre orele 16.00 – 18.00. Accesul in stadion se realizeaza de la ora 14.30;

- asigurarea ordinii publice la concertul organizat de Opera Nationala Iasi, sub titulatura Magia serii in sunet si lumina. Spectacolul va incepe la ora 20.30.

„Avandu-se in vedere numarul mare de persoane care vor participa la aceste manifestari, pentru evitarea evenimentelor nedorite si a oricaror situatii de natura sa tulbure linistea publica, jandarmii ieseni recomanda cetatenilor sa manifeste rabdare, sa respecte indicatiile fortelor de ordine, sa evite consumul excesiv de alcool si implicarea in conflicte de orice natura, sa aiba un comportament decent, in conformitate cu normele de convietuire sociala.”, au precizat reprezentantii IJJ Iasi.

Foto: mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii