A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716052687.2595.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

19 permise auto retinute si peste 300 de amenzi date de politistii ieseni intr-o singura zi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-11-2013, ora 15:08

19 permise auto retinute si peste 300 de amenzi date de politistii ieseni intr-o singura zi

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 13 noiembrie, Serviciul Rutier, in colaborare cu Serviciul de Ordine Publica si Sectia Regionala de Politie Transporturi au organizat o ampla actiune, ce a avut ca scop prevenirea si combaterea accidentelor rutiere produse la trecerile la nivel cu calea ferata, precum si pentru sanctionarea conducatorilor de autovehicule ce nu respecta legislatia rutiera.

Actiunea s-a desfasurat pe raza intregului judet, cu efective largite, respectiv 76 de politisti, care au verificat 683 de autovehicule .

Au fost aplicate 329 de sanctiuni contraventionale, din care 25 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferata, iar 304 pentru alte abateri, fiind retinute in vederea suspendarii 19 permise de conducere si 5 certificate de inmatriculare. Valoarea totala a sanctiunilor este de 49.000 lei.

A fost depistata I. Irina, de 40 de ani, din Iasi, care, la trecerea la nivel cu calea ferata BJATM, nu a respectat semnificatia semnalelor acustice si luminoase aflate in functiune. Femeia a fost sanctionata contraventional cu suma de 720 lei si s-a luat masura retinerii permisului de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 zile”, anunta IPJ Iasi.

     
Tag-uri: amenzi, politie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii