ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
21-08-2012, ora 11:10

19 moduri in care sa te feresti de cancer

Articol de Madalina Irimia

In fiecare an, sute de mii de oameni sunt diagnosticati cu cancer, aceasta boala afectandu-i atat pe ei, cat si pe familiile lor.

Desi prevenirea ei lasa loc de multe controverse, un stil de viata sanatos poate sa tina aceasta maladie la distanta. Ce poti face este sa adopti cateva obiceiuri sanatoase, ce tin atat de alimentatie, cat si de stilul de viata, conform Huffington Post:

1. Fructe colorate in albastru: acestea sunt cele mai bogate in antioxidanti, avand o concentratie ridicata de antocianina, care previne formarea celulelor tumorale sau le incetineste cresterea, in cazul in care acestea sunt deja formate.

2. Ceaiuri: ceaiul verde si cel alb contin EGCG, de asemenea un puternic antioxidant, care protejeaza celulele de radicalii liberi si alte pericole.

3. Ghimbirul reduce riscul de cancer de colon si calmeaza inflamatiile de la nivelul tractului digestiv.

4. Napii contin izotiocianati, care curata corpul de substante cancerigene. Si merele au efecte asemanatoare la nivelul colonului.

5. Plimbarile rapide, 30 de minute pe zi, imbunatatesc calitatea somnului, aduc energie si reduc riscul de diabet si cancer.

6. Yoga goneste stresul si intareste sistemul imunitar.

Integral pe ziare.com

Foto: feminis.ro

     
Tag-uri: ceai, cancer, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii