ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-08-2014, ora 11:10

160 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul CSMS Iasi - Otelul Galati

Articol de Ana-Maria Onofrei

Astazi, 25 august, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, incepand cu ora 18.30, se va disputa meciul de fotbal intre echipele C.S.M.S. Iasi si Otelul Galati. La aceasta manifestare sportiva masurile de ordine vor fi asigurate de 160 de jandarmi, politisti, politisti locali si pompieri.

Accesul in stadion se va face pe baza de bilete si abonamente,incepand cu ora 16.30.

Avandu-se in vedere ca intrarea in stadion se va face pe la portile prevazute cu dispozitive rotative (sistem turnichete) suporterii sunt rugati sa se prezinte din timp la arena sportiva, pentru a se evita aglomeratia.

Fortele de ordine vor actiona pentru asigurarea climatului de ordine necesar desfasurarii acestei competitii sportive, atat in arena sportiva, cat si in imediata apropiere a stadionului.

In cazul producerii unor acte de violenta cand este pusa in pericol viata sau integritatea corporala a celor prezenti in arena sportiva, efectivele de jandarmi vor interveni pentru restabilirea ordinii publice.

Jandarmeria Iasi recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.”, au precizat reprezentantii IJJ Iasi.

Foto: lideruldepinie.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii