A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715808308.3776.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

152 de ani de la infiintarea Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
23-10-2012, ora 03:07

152 de ani de la infiintarea Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi

Articol de Diana Dumitriu

Zilele Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", eveniment care marcheaza implinirea a 152 de ani de la infiintarea Universitatii vor debuta vineri, ceremonia Dies Academicus urmand sa se desfasoare in Aula Magna "Mihai Eminescu", intre orele 10.00 si 13.00.

In cadrul evenimentului, prof.univ.dr. Gheorghe Popa va sustine conferinta "Fizicienii si fizica la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi". Dorin Sorin Baciu, profesor la Facultatea de Geografie si Geologie, va vorbi despre cele mai inalte sapte varfuri pe care a fost arborat steagul Universitatii, iar decanul Facultatii de Educatie Fizica si Sport - prof. univ.dr. Marin Chirazi - va trece in revista recentul record stabilit pentru parcurgerea Dunarii in caiac.

Alte trei momente din ceremonie vor marca realizari de exceptie ale profesorilor si studentilor UAIC: decernarea titlulului de Professor Emeritus, decernarea Bursei Sf. Dumitru pentru un student de exceptie si oferirea unei diplome pentru recunoasterea meritelor studentului Vladut Simionescu, participant la Jocurile Olimpice de la Londra.

Zilele Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" sunt sarbatorite, in mod traditional, la sfarsitul lunii octombrie prin conferinte, workshopuri si concursuri in toate cele 15 facultati ale Universitatii. Unul dintre cele mai asteptate momente este deschiderea expozitiei "Flori de toamna" de la Gradina Botanica. Inaugurarea expozitiei va avea loc sambata, 27 octombrie, la ora 11.00.

Foto: arduf.ro

     
Tag-uri: UAIC, Iasi, sarbatoare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii