ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

INFRACTIONAL
30-07-2012, ora 12:47

1480 de tigarete descoperite pe raza localitatii de frontiera Raducaneni

Articol de Cristian Amariei

Poltistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni au descoperit pe raza localitatii Raducaneni 1480 tigarete cu timbru de acciza de R. Moldova, in timp ce desfasurau o actiune de prevenire si combatere a traficului cu tigari.

„In data de 29 iulie a.c., in jurul orelor 18.00, o patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni a oprit in trafic, pentru control, pe comunicatia Iasi-Albita, pe raza localitatii Gorban, microbuzul marca Mercedes Benz in care se afla ca pasager Nicolae D., in varsta de 36 de ani, cetatean cu dubla cetatenie, romana si Republica Moldova, care se afla in calitate de pasager.”, au precizat reprezentantii ITPF Iasi.

In urma controlului efectuat de catre politistii de frontiera asupra microbuzului, au descoperit in bagajele personale ale lui Nicolae D., un numar de 74 pachete de tigari de difertite marci cu timbru de acciza R. Moldova, respectiv peste 20 de litri de alcool, fara documente justificative.

Persoana a declarat ca a achizitionat bunurile pentru consum propriu, necunoscand prevederile codului vamal romanesc. Reprezentantii Biroului Vamal Albita au retinut bunurile si l-au sanctionat pe cetatean cu amenda contraventionala in valoare de 5000 lei.

     
Tag-uri: Contrabanda, tigari, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii