A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714157393.5199.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

1400 de ieseni au vazut Universul de pe scena Ateneului Tatarasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-08-2015, ora 12:45

1400 de ieseni au vazut Universul de pe scena Ateneului Tatarasi

Articol de Madalina Irimia
In perioada 28 iulie – 3 august 2015, pentru prima oara in istoria orasului Iasi, a avut loc un spectacol de Planetariu intr-o cupola de 8 m diametru. 1400 de ieseni au participat la Spectacolul Stelar organizat de Ateneul Tatarasi, in colaborare cu Asociatia Astronomica Pluto din Cluj , care a avut ca tinta sadirea in sufletul copiilor, de la varste foarte mici dragostea pentru Univers.
Spectatorii au admirat toate planetele din sistemul solar, constelatiile si galaxiile, care au fost proiectate pe cupola planetariului mobil. Spre incantarea publicului, din spectacol au facut parte si imagini 3D cu asteroizi si informatii despre constelatiile traditionale ale strabunilor talmacite pe intelesul copiilor.

Ne bucuram ca am putut oferi iesenilor un asemenea spectacol intr-o perioada in care, din cauza vacantei, evenimentele culturale sunt tot mai putine, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Doresc sa le multumesc celor 1400 de spectatori care ne-au trecut pragul, echipei Asociatiei Astronomice Pluto si reprezentantilor mass-media care au promovat si sustinut evenimentul nostru.”, a spus Liviu Bratescu, directorul Ateneului Tatarasi.

In perioada urmatoare pregatim pentru stagiunea teatrala 2015-2016 un program inedit, cu multe evenimente cultural-artistice. De asemenea, pentru perioada vacantei de vara continua, la Ateneul Tatarasi, cursurile educative pentru copii.
     
Tag-uri: univers, ateneu, tatarasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii