A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714081782.7154.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

120 de elevi isi vor prezenta proiectele stiintifice la un simpozion organizat de Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
06-04-2014, ora 08:04

120 de elevi isi vor prezenta proiectele stiintifice la un simpozion organizat de Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului

Articol de Alexandra Stefanescu

Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului de la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi, organizeaza sambata, 12 aprilie, incepand cu ora 10.00, a treia editia a Simpozionului „High School Science Projects”.

La manifestare vor participa aproximativ 120 de elevi si 45 de cadre didactice de la unitati de invatamant din judetele: Bacau, Bistrita-Nasaud, Cluj, Iasi, Neamt, Vaslui, Salaj, Suceava. In cadrul celor trei sectiuni ale simpozionului vor fi sustinute circa 30 de lucrari si prezentate 20 postere, pe diverse teme din domeniile chimiei si protectiei mediului. Lucrarile de exceptie pot fi selectate, la propunerea membrilor juriului de la fiecare sectiune, in vederea publicarii in Buletinul Institutului Politehnic din Iasi, Sectia Chimie si Inginerie Chimica.

Un moment aparte al acestui eveniment il constituie prezentarea proiectelor „Eco Chic” de catre elevii Colegiului Tehnic „Napoca” din Cluj-Napoca si „Eco Art” de catre elevii Colegiului National „Emil Racovita” din Iasi. Vor fi etalate rochii si accesorii confectionate din materiale reciclabile.

In finalul manifestarii, inainte de festivitatea de premiere, vor avea loc o sedinta foto si o tombola la care participantii la simpozion vor castiga diverse premii.

Imaginile surprinse in timpul desfasurarii simpozionului si prezentarii de moda, precum si programul manifestarii vor putea fi vizualizate accesand link-ul: http://www.ascchemis.ro/hssp, incepand din 14 aprilie 2014.

Foto:iasi365.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii