A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716123344.2292.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

12.500 tigarete de contrabanda descoperite de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-09-2013, ora 14:15

12.500 tigarete de contrabanda descoperite de politistii de frontiera ieseni

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F Iasi au intocmit lucrare penala pe numele a doi cetateni romani care faceau contrabanda cu tigari.

In data de 26 septembrie a.c., in jurul orelor 09.10, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice cu ambarcatia din dotare, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au observat pe malul moldovenesc al raului Prut doua persoane a caror prezenta in zona li s-a parut suspecta. S-a procedat la informarea unui alt echipaj din cadrul sectorului, care desfasura o misiune de supraveghere in zona si care in urma verificarilor specifice a observat pe malul romanesc al raului Prut un barbat aflat langa un colet voluminos. In momentul in care barbatul a vazut patrula politiei de frontiera a profitat de vegetatia din zona si a fugit. La scurt timp cel in cauza a fost descoperit si retinut cu ajutorul cainilor de serviciu specializati in urma si interventie. Politistii de frontiera au stabilit ca barbatul este un cetatean roman, domiciliat in comuna Ungheni. Barbatul a declarat ca in urma unei intelegeri cu cetateanul roman Danut P., in varsta de 18 ani, domiciliat in comuna Ungheni, s-a deplasat la malul raului Prut unde a “lansat” firul de nylon pe malul moldovenesc al raului Prut, unde o persoana, care urmeaza a fi identificata de autoritatile de frontiera ale R. Moldova, a agatat coletul cu tigari, care ulterior a fost recuperat prin apa. De la malul raului Prut tanarul trebuia sa-l transporte pana la groapa de gunoi din localitatea Bosia de unde trebuia preluat de Danut P. in vederea comercializarii pe raza municipiului Iasi”, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Iasi, Denis Lazar.

Intreaga cantitate de 12.500 tigarete marca Plugarul cu timbru de acciza Republica Moldova a fost ridicata in vederea confiscarii.

In cauza a fost intocmita lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, urmand a fi inaintata catre Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi.

Cercetarile continua in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs evenimentul si pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

     
Tag-uri: contrabanda, tigari, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii