A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713506465.5341.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

100 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul CSMS Iasi - Steaua. Ce strazi vor fi inchise
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-10-2015, ora 11:02

100 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul CSMS Iasi - Steaua. Ce strazi vor fi inchise

Articol de Cristian Amariei
Sambata, 3 octombrie, incepand cu ora 21.00, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, se va disputa meciul de fotbal intre echipele CSMS Iasi si Steaua Bucuresti.

La aceasta manifestare sportiva masurile de ordine vor fi asigurate de 100 de jandarmi, impreuna cu efective din cadrul celorlalte institutii cu atributii pe linie de ordine publica.

Accesul in stadion se va face incepand cu ora 19.00, pe baza de bilete si abonamente.

Pentru asigurarea climatului de ordine necesar desfasurarii acestei competitii sportive, fortele de ordine vor actiona atat in arena sportiva, cat si in imediata apropiere a stadionului.

In vederea prevenirii incidentelor, suporterii echipei Steaua Bucuresti vor ocupa locurile de la Peluza B din stadion.

Strazile din jurul arenei sportive (str. George Cosbuc, str. Dumbrava Rosie, str. Gen. Toma Dimitrescu) vor fi inchise circulatiei, in functie de necesitati, intre orele 19.00 – 23.00.

In cazul tulburarii ordinii si producerii unor acte de violenta ce pun in pericol viata sau integritatea corporala a celor prezenti in arena sportiva, efectivele de jandarmi vor interveni pentru restabilirea ordinii publice.

Jandarmeria Iasi recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente. De asemenea, spectatorilor le este interzis sa introduca in stadion materiale pirotehnice, legislatia in vigoare interzicand persoanelor fizice detinerea sau folosirea de astfel de materiale.
     
Tag-uri: iasi, ordine, csms iasi, steaua
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii