A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715317992.4573.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

10.000 de lei pentru Campionatul de karate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-03-2011, ora 17:04

10.000 de lei pentru Campionatul de karate

Articol de Iulia Oprisanu

Federatia Romana de Karate Traditional (FRKT) solicita Consiliului Judetean Iasi 10.000 de lei pentru organizareaz finalelor Campionatul National de Karate Traditional Fukodan-Shotokan, care vor avea loc la Iasi intre 15 si 17 aprilie.

Federatia Romana de Karate Consiliul judetean IasiDan Stuparu, presedintele FRKT, estimeaza prezenta la competitie „ a unui numar de 32 de cluburi calificate si a aproximativ 350 de sportivi si antrenori”. Bugetul total estimat este de 80.000 de lei, acoperit din fonduri proprii si din sponsorizari. Cererea va fi pusa in discutie vineri la sedinta CJ.

     
Tag-uri:

Federatia Romana de Karate Traditional (FRKT) solicita Consiliului Judetean Iasi 10.000 de lei pentru organizareaz finalelor Campionatul National de Karate Traditional Fukodan-Shotokan, care vor avea loc la Iasi intre 15 si 17 aprilie

 

, Federatia Romana de Karate Consiliul judetean IasiDan Stuparu, presedintele FRKT, estimeaza prezenta la competitie „ a unui numar de 32 de cluburi calificate si a aproximativ 350 de sportivi si antrenori”. Bugetul total estimat este de 80.000 de lei, acoperit din fonduri proprii si din sponsorizari. Cererea va fi pusa in discutie vineri la sedinta CJ.

" title="Stiri despre Federatia Romana de Karate Consiliul judetean IasiDan Stuparu, presedintele FRKT, estimeaza prezenta la competitie „ a unui numar de 32 de cluburi calificate si a aproximativ 350 de sportivi si antrenori”. Bugetul total estimat este de 80.000 de lei, acoperit din fonduri proprii si din sponsorizari. Cererea va fi pusa in discutie vineri la sedinta CJ.

">Federatia Romana de Karate Consiliul judetean IasiDan Stuparu, presedintele FRKT, estimeaza prezenta la competitie „ a unui numar de 32 de cluburi calificate si a aproximativ 350 de sportivi si antrenori”. Bugetul total estimat este de 80.000 de lei, acoperit din fonduri proprii si din sponsorizari. Cererea va fi pusa in discutie vineri la sedinta CJ.

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii