A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714194867.8887.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Viitorul - CSMS Iasi 0-3. Ciucur si Plamada i-au facut viata grea lui Hagi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
21-02-2015, ora 10:26

Viitorul - CSMS Iasi 0-3. Ciucur si Plamada i-au facut viata grea lui Hagi

Articol de Madalina Irimia
CSMS Iasi a inceput anul 2015 cu o victorie la scor de neprezentare pe terenul Viitorului, in primul meci al returului Ligii 1, in etapa a 18-a.

Alexandru Ciucur (26, 85) si Florin Plamada (45+2) au semnat golurile care o lasa pe Viitorul cu 21 de puncte in clasament si cu posibilitatea de a cadea pana la 4 locuri in ierarhia Ligii 1.

Gazdele au avut initiativa si au fost periculoase inca de la inceput. Florin Tanase a ratat o ocazie imensa in al treilea minut de joc, la o faza la care portarul Grahovac l-a blocat excelent, cu pretul unei accidentari. Goalkeeper-ul nu a mai putut continua, iar in locul sau a fost trimis italianul Caparco. Rezerva a intrat bine, iar in minutul 16 a scos o minge importanta din piciorul lui Bonilla, pentru ca peste doua minute sa stea bine la o lovitura libera executata de Mitrea.

CSMS Iasi a deschis scorul contrar cursului jocului. in minutul 26, Alexandru Ciucur a luat pe cont propriu o faza la marginea careului, a driblat mai multi aparatori adversi si a finalizat faza cu un sut pe jos. Viitorul a reveni in jumatatea de teren a oaspetilor si a impins jocul catre careul advers, dar fara rezultat. in al doilea din cele 7 minute de prelungire dictate pentru prima repriza, Florin Plamada a dublat avantajul oaspetilor dupa un corner la care Viitorul s-a aparat aproximativ (45+2).

Hagi a mutat inca de la pauza si i-a trimis pe teren pe Nicolita si pe Henrique, doua dintre transferurile rasunatoare pe care le-a reusit in aceasta iarna. Viitorul a continuat sa domine, au aparut si ocaziile, dar gazdele nu au reusit sa marcheze, in ciuda ocaziilor semnate de Mitrea (48), Bonilla (61), Sava (69) si Henrique (70, 72). La poarta cealalta, Enescu (48), Ciucur (70) si Golubovic (83) au sutat pe langa, inainte ca acelasi Ciucur sa inchida tabela la un sec 0-3, cu un nou gol marcat dupa o actiune personala (85).

Sursa: digisport.ro
Foto: antena3.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  22.06.2017 11:39

wh0cd7249517 order zoloft buy tretinoin

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii