ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-01-2015, ora 08:10

Un tanar a fost depistat de politisti in timp ce incerca sa introduca telefoane in Penitenciarul Iasi

Articol de Madalina Irimia
Politisti de frontiera din cadrul structurii Paza si Control Acces a Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi au depistat un barbat care intentiona sa introduca in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi doua telefoane mobile, o cartela Prepay si un incarcator pentru telefoane mobile.

In data de 5 ianuarie, in jurul orei 01.00, politisti de frontiera din cadrul structurii Paza si Control Acces a Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, pe timpul executarii misiunii specifice, au observat o persoana, care intentiona sa patrunda in perimetrul parcarii institutiei prin escaladarea gardului.

„Politistul de frontiera care efectua misiunea de supraveghere a procedat la interceptarea si legitimarea persoanei stabilind ca aceasta este cetateanul roman Claudiu J., in varsta de 19 ani, domiciliat in comuna Holboca. In imediata apropiera a locului in care tanarul a fost depistat, lucratorii nostri au descoperit, aruncat in zapada, un colet ce continea doua telefoane mobile, o cartela Prepay si un incarcator, invelite in banda izoliera alba si un fir de pescuit din nylon.”, a declarat subcomisar de politie Denis Lazar, purtator de cuvant al ITPF Iasi.

Din cercetarile efectuate si din declaratiile barbatului s-a stabilit faptul ca acesta intentiona sa arunce bunurile in curtea Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi, care se afla in imediata apropiere a cladirii ITPF Iasi, cu scopul de a fi preluate de un prieten al barbatului incarcerat.

Politistii de frontiera au luat masura informarii lucratorilor din cadrul Sectiei 2 a Politiei Municipiului Iasi. Persoana si bunurile au fost predate unei patrule de jandarmi din cadrul IJJ. Iasi, care efectua misiuni de patrulare in zona de competenta a Sectiei 2 a Politia Municipiului Iasi.

Se efecteaza cercetari pentru stabilirea sanctiunilor conform cu prevederile art. 74 indice 2 din Legea nr. 275/2006 privind executarea pedepselor si a masurilor dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal.

Foto: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii