ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-04-2011, ora 17:05

200 de familii nevoiase vor primi ajutoare inainte de Pasti

Articol de Iulia Oprisanu

200 de familii si persoane singure din Municipiul Iasi, selectate din baza de date a Directiei de Asistenta Comunitara (DAC) Iasi, vor primi cate 100 de lei inaintea sarbatorilor pascale.

Ajutoarele vor fi acordate in cursul acestei saptamani, persoanele selectionate vor fi anuntate prin telefon ca pot veni sa-si ridice banii de la sediul DAC. Ajutorul de 100 de lei nu va fi acordat pentru fiecare membru in parte, ci pentru toata familia, indiferent de numarul de membri ai familiei respective. ”Nu este ajutor de la Guvern incat sa putem da pentru fiecare membru al familiei. La familii se merge pe cele monoparentale cu mai mult de doi copii care primesc acea alocatie complementara. Noi venim in completare pentru ca in urma anchetelor sociale am constatat ca ei au nevoie de ajutorul respectiv.” a declarat Luminita Munteanu, sefa DAC Iasi. Anul trecut DAC a acordat 150 de astfel de ajutoare inainte de Pasti.

     
Tag-uri:

200 de familii si persoane singure din Municipiul Iasi, selectate din baza de date a Directiei de Asistenta Comunitara (DAC) Iasi,  vor primi cate 100 de lei inaintea sarbatorilor pascale.

 

, Ajutoarele vor fi acordate in cursul acestei saptamani, persoanele selectionate vor fi anuntate prin telefon ca pot veni sa-si ridice banii de la sediul DAC. Ajutorul de 100 de lei nu va fi acordat pentru fiecare membru in parte, ci pentru toata familia, indiferent de numarul de membri ai familiei respective. ”Nu este ajutor de la Guvern incat sa putem da pentru fiecare membru al familiei. La familii se merge pe cele monoparentale cu mai mult de doi copii care primesc acea alocatie complementara. Noi venim in completare pentru ca in urma anchetelor sociale am constatat ca ei au nevoie de ajutorul respectiv.” a declarat Luminita Munteanu, sefa DAC Iasi. Anul trecut DAC a acordat 150 de astfel de ajutoare inainte de Pasti.

" title="Stiri despre Ajutoarele vor fi acordate in cursul acestei saptamani, persoanele selectionate vor fi anuntate prin telefon ca pot veni sa-si ridice banii de la sediul DAC. Ajutorul de 100 de lei nu va fi acordat pentru fiecare membru in parte, ci pentru toata familia, indiferent de numarul de membri ai familiei respective. ”Nu este ajutor de la Guvern incat sa putem da pentru fiecare membru al familiei. La familii se merge pe cele monoparentale cu mai mult de doi copii care primesc acea alocatie complementara. Noi venim in completare pentru ca in urma anchetelor sociale am constatat ca ei au nevoie de ajutorul respectiv.” a declarat Luminita Munteanu, sefa DAC Iasi. Anul trecut DAC a acordat 150 de astfel de ajutoare inainte de Pasti.

">Ajutoarele vor fi acordate in cursul acestei saptamani, persoanele selectionate vor fi anuntate prin telefon ca pot veni sa-si ridice banii de la sediul DAC. Ajutorul de 100 de lei nu va fi acordat pentru fiecare membru in parte, ci pentru toata familia, indiferent de numarul de membri ai familiei respective. ”Nu este ajutor de la Guvern incat sa putem da pentru fiecare membru al familiei. La familii se merge pe cele monoparentale cu mai mult de doi copii care primesc acea alocatie complementara. Noi venim in completare pentru ca in urma anchetelor sociale am constatat ca ei au nevoie de ajutorul respectiv.” a declarat Luminita Munteanu, sefa DAC Iasi. Anul trecut DAC a acordat 150 de astfel de ajutoare inainte de Pasti.

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii